PRIVÉ EN VERTROUWELIJK
WB/100 - DE GRAFIEK VAN DE DB/100- METING
De Datum van de klant ___________________ _________
Belangrijk is het essentieel dat de metingen u registreert zo nauwkeurig mogelijk zijn. Een hoge graad van zorg en aandacht moet aan deze taak worden gegeven. Neem overvloed van tijd, herhalend de metingsprocedure tot u zeker bent u verenigbare en nauwkeurige waarden registreert. Dit gamma van riemreeksen is van een vastgenagelde bouw en is niet regelbaar. Terwijl de kleine fouten niet moeilijk zijn te verbeteren, zullen belangrijke degenen onveranderlijk hogere kosten oplopen. Een gewone stof of een plastic meetlint van het type dat voor kleermakerij wordt gebruikt zijn best voor het nemen van de metingen. U zou naar strak eerder dan een losse pasvorm moeten streven, aangezien de ervaring toont een strakke pasvorm veel comfortabeler is dan losse, die doeltreffendheid kan ook degraderen.
Het onderwerp zou recht met hun voeten ongeveer vierentwintig duim (600 mm) en handen zich moeten afzijdig houden die op rug van hun hoofd worden geplaatst terwijl alle metingen worden genomen. Deze reeksen van Riem worden ontworpen om in taille te passen en kunnen niet op de heupen zoals sommige modieuze jeans, broeken en rokken worden gedragen. Het is van essentieel belang dat het wordt gemeten om de taille te passen. Voor de persoon met een vollediger of waistless cijfer, zal de reeks van de Riem slechts veilig zijn als de broeksband kleiner is dan de omtrek van de heupen. De meting M zou moeten worden gebruikt om dit, en de graad van ongemak te bepalen die voortvloeit. Alle metingen moeten naast de huid worden genomen.

 

Beschrijving

Duim

Cms

N/A

A

Normale taille

A=

A=

 

B

Gecontroleerde taille (neem een diepe adem en een trekkracht binnen om het zo klein mogelijk te maken)

B=

B=

 

M

De meting die van de taille één duim brede riem gebruikt.

M=

M=

 

N

De omtrek van heupen

N=

N=

 

P

De hoogte van het lichaam.

P=

P=

 

  1. Pas de riem aan de kleinste omtrek aan waarbij u vindt u het kon dragen en de positie merken. Niet worden verleid om voor een aardige comfortabele pasvorm te regelen, naar strak eerder dan een losse pasvorm streven. Verwijder de riem, presenteer het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken om de lengte te bepalen. De broeksband zal aan deze meting worden gemaakt. A en B worden gebruikt om een vergelijkende controle te verstrekken.

QTY

CODE

DE BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT

PRIJS

SUB TOTAAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUB TOTAAL =

 

 

VERVOER =

 

 

TOTAAL =

 

 

STORTING =

 

 

SALDO =

 

 

EXTRA HET BESTEL- INFORMATIE
NP/100 de standaardstop meet 1 " diameter, lengte 4.5 " (25.4 x 114.3 mm). Als dit voor uw vereisten adequaat is ga STD op de ordevorm in. Andere groottestoppen kunnen aan orde worden gemaakt: ons maximum dat grenzen machinaal bewerkt is 2.5 " diameter (63.5mm), lengte 10 " (254mm). Wijs op de grootte u op de ordevorm vereist. Voor stoppen meer dan 1.5 " (38.1mm) diameter en 6 " in (152.4mm) lengte, te voegen gelieve £5.00 toe.
De D-VORMIGE RINGEN te wijzen gelieve op de plaatsen van extra ringen. (Gelieve van nota te nemen, is de voor de bandplaats van de centrumtaille niet geschikt voor een ring.)
Ik verklaar dat deze metingen correct zijn. Ondertekend ___________________________