PRIVÉ EN VERTROUWELIJK

WBT/100 DE GRAFIEK VAN DE METING

De Datum van de klant __________________________________________________________________________ _________

De belangrijke dijbanden worden door een broeksband van wat vorm of de tailleband van een kuisheidsgordel of een duidelijke riem gewijd gesteund aan het steunen van de dijbanden. Als u vereist dat de banden worden gesteund door een kuisheidsgordel te gebruiken gelieve één van de kuisheidsgordel die grafieken meet. Neem van nota de prijs van dijbanden niet de kosten van de ondersteunende riem omvat. Het is essentieel dat de metingen u registreert zo nauwkeurig mogelijk zijn. Een hoge graad van zorg en aandacht moet aan deze taak worden gegeven. Neem overvloed van tijd, herhalend de metingsprocedure tot u zeker bent u verenigbare en nauwkeurige waarden registreert. Dit gamma van riemreeksen is van een vastgenagelde bouw en is niet regelbaar. Terwijl de kleine fouten niet moeilijk zijn te verbeteren, zullen belangrijke degenen onveranderlijk hogere kosten oplopen. Een gewone stof of een plastic meetlint van het type dat voor kleermakerij wordt gebruikt zijn best voor het nemen van de metingen. U zou naar strak eerder dan een losse pasvorm moeten streven, aangezien de ervaring toont een strakke pasvorm veel comfortabeler is dan losse, die doeltreffendheid kan ook degraderen.
Het onderwerp zou recht met hun voeten ongeveer vierentwintig duim (600 mm) en handen zich moeten afzijdig houden die op rug van hun hoofd worden geplaatst terwijl alle metingen worden genomen. Deze reeksen van Riem worden ontworpen om in taille te passen en kunnen niet op de heupen zoals sommige modieuze jeans, broeken en rokken worden gedragen. Het belangrijkste verwijzingspunt voor alle metingen is de onderste rand van de broeksband, zodat is het van essentieel belang dat het wordt gemeten om de taille te passen. Voor de persoon met een vollediger of waistless cijfer, zal de reeks van de Riem slechts veilig zijn als de broeksband kleiner is dan de omtrek van de heupen. De meting M zou moeten worden gebruikt om dit, en de graad van ongemak te bepalen die voortvloeit. Alle metingen moeten naast de huid worden genomen.

 

Beschrijving

Duim

Cms

N/A

A

Normale taille

A=

A=

 

B

Gecontroleerde taille (neem een diepe adem en een trekkracht binnen om het zo klein mogelijk te maken)

B=

B=

 

M

De meting die van de taille één duim brede riem gebruikt.

M=

M=

 

N

De omtrek van heupen

N=

N=

 

P

De hoogte van het lichaam.

P=

P=

 

  1. Pas de riem aan de kleinste omtrek aan waarbij u vindt u het kon dragen en de positie merken. Niet worden verleid om voor een aardige comfortabele pasvorm te regelen, naar strak eerder dan een losse pasvorm streven. Verwijder de riem, presenteer het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken om de lengte te bepalen. De broeksband zal aan deze meting worden gemaakt. A en B worden gebruikt om een vergelijkende controle te verstrekken.
Ik verklaar dat deze metingen correct zijn. Ondertekend ___________________________


De VORM 2001 van de ORDE (kwestie)


QTY

CODE

DE BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT

PRIJS

SUB TOTAAL

1 

WB/100 

De Riem van de taille 

£110 

£110 

1 

TB/100 

De Banden van de dij 

£180 

£290 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUB TOTAAL =

 

 

VERVOER =

 

 

TOTAAL =

 

 

STORTING =

 

 

SALDO =

 

 

EXTRA HET BESTEL- INFORMATIE

NP/100 de standaardstop meet 1 " diameter, lengte 4.5 " (25.4 x 114.3 mm). Als dit voor uw vereisten adequaat is ga STD op de ordevorm in. Andere groottestoppen kunnen aan orde worden gemaakt: ons maximum dat grenzen machinaal bewerkt is 2.5 " diameter (63.5mm), lengte 10 " (254mm). Wijs op de grootte u op de ordevorm vereist. Voor stoppen meer dan 1.5 " (38.1mm) diameter en 6 " in (152.4mm) lengte, te voegen gelieve £5.00 toe.

De D-VORMIGE RINGEN te wijzen gelieve op de plaatsen van extra ringen. (Gelieve van nota te nemen, is de voor de bandplaats van de centrumtaille niet geschikt voor een ring.)

De dij verbindt de graad van terughoudendheid die door dijbanden wordt opgelegd wordt gedicteerd voor een groot deel door de positie die zij en het verband tussen hen hebben bezet. Lager de positie meer restrictief worden zij. Op vrouwelijke riemen is het beter om permanent verband tussen de banden te hebben. Voor de meeste doeleinden is " aaneenschakeling 3 adequaat en vrij praktisch. Een afzonderlijk kettingslijn en een slot zijn beschikbaar indien aangewezen. Gelieve te wijzen op op ordevorm P voor permanente aaneenschakeling en afstand tussen banden, of cl voor kettingslijn.

HET METEN VAN INSTRUCTIES
Met de riem nog in positie rond de taille, pas een andere riem of gelijkaardige rond één van de dijen bij de gewenste positie (6 " boven de knie zijn een typische keus, lager dan dit is niet zeer praktisch).
Maatregel van de onderste rand van de tailleriem aan de kant, onderaan over de heup aan de hoogste rand van de dijriem die de band in contact houdt om het heupprofiel te volgen. Merk de dijriem alvorens u het verwijdert, het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken presenteert om de omtrek te bepalen. Herhaal deze procedure met de andere dij voor het geval dat er om het even welk significant verschil is.

 

Duim

Cms

De juiste Omtrek van de Dij

 

 

De linker Omtrek van de Dij

 

 

De Lengte van de Zijketen