PRIVÉ EN VERTROUWELIJK

FB/100 MEETKAART

Klant______________________

Datum___________

Belangrijk is het van essentieel belang dat de metingen die u registreert zo nauwkeurig mogelijk zijn als mogelijk. Hieraan moet veel zorg en aandacht worden besteed. taak. Neem ruim de tijd en herhaal de meetprocedure tot u de meting hebt uitgevoerd. u er zeker van bent dat u consistente en nauwkeurige waarden opneemt.

Deze assortimenten van riemensets zijn van een geklonken en zijn niet verstelbaar. Terwijl kleine fouten niet moeilijk te corrigeren zijn, zullen de grote altijd hoger oplopen.... kosten. Een gewone stof of een plastic meetlint van het type dat gebruikt wordt voor is kledingmaken het beste voor het nemen van de metingen. U moet streven naar een strak in plaats van een losse pasvorm, zoals de ervaring leert dat een strakke pasvorm ver weg is. comfortabeler dan een loszittende, die ook kan degraderen doeltreffendheid.

Het onderwerp moet rechtop staan met hun voeten op ongeveer 600 mm. uit elkaar en handen op de achterkant van hun hoofd, terwijl al hun handen op hun hoofd zijn geplaatst terwijl alle metingen worden uitgevoerd. Deze riemensets zijn ontworpen om in de taille te passen en kan niet worden gedragen op de heupen zoals sommige modieuze jeans, broeken en rokken. Het belangrijkste referentiepunt voor alle maten zijn de onderrand van de tailleband, dus het is van cruciaal belang dat het wordt gemeten om te passen bij de taille. Voor de persoon met een voller of tailleloos figuur, de riemenset zal alleen veilig zijn als de tailleband kleiner is dan de omtrek van de heupen. De meting M moet worden gebruikt om bepalen dit, en de mate van ongemak dat het gevolg is. Alle metingen moeten naast de huid worden uitgevoerd.

Beschrijving
Inches
Centimetres
N.V.T.
A
Taille normaal
A =
A =
B
Gecontroleerde taille (haal diep adem en trek er diep aan om het zo klein mogelijk te maken).
B =
B =
C
Voorste taille tussen de benen tot aan het begin van de schaamlippen
C =
C =
D
Voorste taille tussen de benen tot aan het einde van de schaamlippen
D =
D =
I
Taille voor tussen de benen tot aan de anus
I =
I =
J
Waist front between legs and buttocks to rear waist
J =
J =
K
Voorkant van de taille tussen de benen en de billen tot aan de taille achteraan
K =
K =
L
De achterkant van de taille tussen de billen en de anus
L =
L =
M
Taille meting met behulp van 25mm brede riem
M =
M =
N
Heupen omtrek
N =
N =
P
Hoogte
P =
P =
C.
Bevestig een 25mm brede riem rond de taille, en vanaf de onderkant rand van de riem in het midden vooraan, meten we tot aan het begin van de schaamlippen.
D.
Meet vanaf de onderrand van de gordel in het midden vooraan tot aan het einde van de schaamlippen.
I.
Meet vanaf hetzelfde punt tussen de benen tot aan de anus, en houd daarbij zo recht mogelijk. Dit is een zeer belangrijke meting voor de nauwkeurigheid is het de moeite waard om het meerdere malen te herhalen. De moet de persoon in kwestie tijdens deze procedure rechtop blijven staan.
J.
Met de riem nog steeds op zijn plaats, vind je de middelste achterkant van de taille en markeer je deze. Maak nog twee markeringen; één 3 duim aan de rechterkant van het centrum, en nog eens 3 duim aan de linkerkant. Door van het centrumachterteken te meten vind het voorste centrum van de taille en markeer het. Meet in het midden vooraan vanaf de onderrand van de riem tussen de benen en omhoog. over de billen tot aan de rechterbillen, onderrand . Herhaal deze procedure op de linkermarkering. Dit tweede meting moet dezelfde zijn en dient als dubbele controle. Zorg ervoor dat het meetlint plat en strak tegen de huid aan blijft liggen. helemaal, waarbij de meest directe route mogelijk is. Wees voorzichtig met deze metingen.
K.
Met de riem nog steeds op zijn plaats, meten van de onderste rand middenvoor tot aan de onderkant rand midden achteraan. Zorg ervoor dat de tape goed tussen de billen past.
L.
Vanaf de onderrand van de riem middenachter in het midden van de taille meten we de taille tussen de billen en de anus.
M.
Pas de riem aan aan de kleinste omtrek waarbij je het gevoel hebt dat je de riem kunt dragen en markeer de positie. Laat u niet verleiden om genoegen te nemen met een mooie comfortabele pasvorm, mik op een strakke in plaats van een losse pasvorm. Verwijder de riem, leg hem neer. vlak en meet vanaf het einde tot aan de referentiemarkering om de lengte te bepalen. De tailleband zal worden gemaakt naar deze meting. A en B worden gebruikt voor een vergelijkende controle.

Ik verklaar dat deze metingen juist zijn. Ondertekend _____________________________

ORDER FORM 2019 (uitgifte)

Quantity
Code
Product Description
Price
Sub Total
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SUB TOTAL =
CARRIAGE =
TOTAL =
DEPOSIT =
BALANCE =

AANVULLENDE BESTELINFORMATIE

NP/100 De standaardstekker meet 1" diameter, lengte 4,5" (25,4 x 25,4 x de lengte van de stekker). 114,3 mm). Als dit voldoende is voor uw behoeften, voer dan de STD in op de Bestelformulier. Andere maten pluggen kunnen op bestelling gemaakt worden: ons maximum aantal stuks bewerkingslimieten zijn 2,5" diameter (63,5mm), lengte 10" (254mm). Geef op het bestelformulier de gewenste grootte aan. Voor stekkers meer dan 1,5" (38,1mm) diameter en 6" in (152,4mm) lengte, voeg £5.00 toe.

NPS/100 De standaard afschermingsplug meet 1,25" diameter, lengte 5,4" (31,75 x 139,7mm). Als dit voldoende is voor uw vereisten, voer dan het volgende in STD op het bestelformulier. Andere maten pluggen kunnen op bestelling worden gemaakt: onze maximale bewerkingslimieten zijn 2,5" diameters (63,5mm, lengte 10" (254mm). Geef op het bestelformulier de gewenste maat aan. Voor stekkers meer dan 1.5" (38.1mm) diameter en 6" (152.4mm) lengte, alstublieft voeg £5.00 toe.

D-RINGS Gelieve de locaties van de extra ringen aan te geven. (Let op, de voorkant van de ringen. de middelste locatie van de tailleband is niet geschikt voor een ring.)

Thigh Bands De mate van terughoudendheid van de dijbanden wordt gedicteerd door de mate van terughoudendheid die wordt opgelegd door de dijbanden. voor een groot deel door de positie die zij innemen en de verbanden tussen de hen. Hoe lager de positie, hoe restrictiever ze worden. Op vrouwelijke gordels is het beter om permanente banden tussen de banden te hebben. Voor de meeste doeleinden is een 3" koppeling voldoende en vrij praktisch. Een aparte kettinglus en -slot is beschikbaar indien gewenst. Gelieve op bestelformulier P aan te geven voor permanente koppeling en afstand tussen banden, of CL voor kettinglus.

MEETINSTRUCTIES

Met de riem nog steeds op zijn plaats rond de taille, pas een andere riem of iets dergelijks aan. rond een van de dijen op de gewenste positie (6" boven het knie is een typische keuze, lager dan dit is niet erg praktisch).

Meten van de onderste rand van de heupriem aan de zijkant, over de heup tot aan de top edge van de dijriem die de tape in de band houdt contact om het heupprofiel te volgen. Markeer de dijgordel voor u. verwijder het, leg het plat neer en meet vanaf het einde tot aan de referentie. markering om de omtrek te bepalen. Herhaal deze procedure met de andere dij voor het geval er een significant verschil is.

Inches
Centimetres
Rechter dijbeenomtrek
Linkerdijomtrek van de dijen
Lengte zijketting