PRIVÉ EN VERTROUWELIJK
NC/100 DE GRAFIEK VAN DE METING
De Datum van de klant ____________________ _________
Belangrijk is het essentieel dat de kraag geen strakke pasvorm op de hals zou moeten zijn, kan het tot een gevaarlijke situatie leiden.
Dit gamma van kragen is van een gelaste/vastgenagelde bouw en is niet regelbaar. Terwijl de kleine fouten niet moeilijk zijn te verbeteren, zullen belangrijke degenen onveranderlijk hogere kosten oplopen. Een gewone stof of een plastic meetlint van het type dat voor kleermakerij wordt gebruikt zijn best voor het nemen van de metingen.
Meet de omtrek van de hals over de Adams appel met het uiteinde van de wijsvinger binnen het meetlint; dit zal adequate ontruiming verzekeren. Geen poging zou moeten worden gemaakt om een behaaglijke pasvorm, in bepaalde omstandigheden te bereiken de hals kan zwellen zodat moet de toelage worden gemaakt.
De gebeëindigde grootte zal aan uw meting met inbegrip van de voering zijn.

 

De kragen van de hals

Duim

Cms

N/A

De Omtrek van de hals

 

 

 

De Hoogte van de kraag *

 

 

 

 

(* Zie productlijst)

Duidelijk

 

D-vormige ring

 

Ketting

 

NC/100 kan geleverde Vlakte, met een D-vormige ring of een D-vormige ring met een korte ketting zijn in bijlage, alstublieft op keus wijzen door tikkende aangewezen doos. Er is geen extra last voor een D-vormige ring of een ketting, maar de extra D-vormige ringen zullen vanaf prijslijst worden geladen. Als u extra D-vormige ringen vereist, te wijzen gelieve op de plaatsen in gedachten houdend dat zij niet in de positie kunnen worden gevestigd bezet door het slot.
Ik verklaar dat deze metingen correct zijn. Ondertekend ___________________________