PRIVAT OCH Förtrolig
WB/100 DB/100 MÄTTNING Sjökorten
kund_____________________ Datum___________
Viktig den er väsentlig så pass måtten du protokollföra de/vi/du/ni är så exakt såmöjlig EN hög grad av bekymmer och uppmärksamhet måste gir sin till den härarbetsuppgift Ta överflöd av tid, repeterande den mättning procedur tilldu er tillitsfull du er inspelningen konsekvent och exakt värden. de här områden av bälte sätta de/vi/du/ni är av en flod konstruktion och blandar inte inställbar. fördriva tiden liten misstagenblandar inte besvärlig till rätta, större en vilja oföränderligt ådra sig högerkostnad En vanlig tyg eller plast band måtten om skriva på maskin använd försömmerska är bäst för tagande måtten. Du borde sikte enåtsittande hellre än en lös anfall, så erfarenhet visar en åtsittande anfall är långtmer bekväm än en lös en, vilken Maj också degraderaeffektiviteten
Undersåtenskulle stannande upprätt med deras fot omkring tjugo- fyra tummen (600 mm) avsides och handen placerat på rygg av deras huvud fördriva tiden allamåtten de/vi/du/ni är tog. de här Bälte sätta de/vi/du/ni ärplanerat på passa in i midja och kan icke bli klädet på det höft lik någotmodern jeans, byxorna och skörten. Jagt är av avgörande betydelse så pass den er avpassad till anfall denmidja. För personen med en full eller waistless siffra, bälten sättavilja bara bli befästa om den waistband är mindre än denomkrets om höft. Mättning M skulle bli brukat till åavgöra den här, och den grad av obehag så pass resultaten. Allmåtten må vara bort tog närmast huden.

 

beskrivning

tummen

Cms

N/ En

en

Midja normal

en=

en=

 

B

Midja kontrollerat ( ta en djup pust och rycka inne till göra den så liten så möjlig)

B=

B=

 

M

Midja mättning användande en tum vid bälte.

M=

M=

 

N

Höft omkrets

N=

N=

 

engelsk mynt

Kropp höjd.

engelsk mynt=

engelsk mynt=

 

  1. Rätta bälten till minst omkrets till vilken du känna du kunde bruk den och märke den position Inte var fresta till sätta till rätta för en trevlig bekväm anfall, sikte en åtsittande hellre än en lös anfall. Flytta bälten, lägga ner den ute plan och mått från slut till hänvisningen märke till avgöra den längd.Den waistband vilja vara gjord till den här mättning. EN och B de/vi/du/ni är använd till skaffa en relativ check.

QTY

koden

produkt Beskrivning

pris

SUB Räkna samman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUB Räkna samman=

 

 

Vagn=

 

 

Räkna samman=

 

 

Sätta in=

 

 

Bageri=

 

 

I TILLÄGG BEORDRA Informationen
NP/100 Standaren plugg mått 1" diametern, längd 4.5" (25.4 x 114.3 mm). Om den här er tillräcklig till deras behoven gå in STD på detordning blanketten. Annan storlek plugg kanna vara gjord till ordna: vår maximummaskin konstruktör gränsen de/vi/du/ni är 2.5" diametern (63.5mm), längd 10" (254mm). Ange storleken du behöva på det ordning blanketten. För plugg över 1.5" (38.1mm) diametern och 6" i (152.4mm) längd,behaga tillägga £5.00.
D- Ringningarna Behaga ange lokaliseringarna av extra ringningarna. (behag anteckning, framsidancentrum midja band läge ärinte passande för en ring)
jag attesterså pass de här måtten korrigerar. Undertecknat_____________________________