PRIVAT OCH Förtrolig

WBT/100 MÄTTNING Sjökorten

kund____________________________________________________________________________ Datum___________

Viktig lår band de/vi/du/ni är stöttat vid en waistband av något form endera denmidja band av en kyskhet bälte eller en slätt bälte hängiven till stöttandeden lår band. Om du behöva den band till vara stöttat vid enkyskhet bälte behaga använda en om kyskhet bälte mättande diagrammen. märka pris om lår band görinte omfatta kosta om stöttande bälte. Den er väsentligså pass måtten du protokollföra de/vi/du/ni är så exakt så möjlig. EN höggrad av bekymmer och uppmärksamhet måste gir sin till den här arbetsuppgift. Ta överflödav tid, repeterande den mättning procedur till du er tillitsfulldu er inspelningen konsekvent och exakt värden. de härområden av bälte sätta de/vi/du/ni är av en flod konstruktion och blandar inteinställbar fördriva tiden liten misstagen blandar inte besvärlig tillrätta, större en vilja oföränderligt ådra sig höger kostnad. En vanligtyg eller plast band måtten om skriva på maskin använd för sömmerska ärbäst för tagande måtten. Du borde sikte en åtsittande hellreän en lös anfall, så erfarenhet visar en åtsittande anfall är långt merbekväm än en lös en, vilken Maj också degradera effektiviteten.
Undersåtenskulle stannande upprätt med deras fot omkring tjugo- fyra tummen (600 mm) avsides och handen placerat på rygg av deras huvud fördriva tiden allamåtten de/vi/du/ni är tog. de här Bälte sätta de/vi/du/ni ärplanerat på passa in i midja och kan icke bli klädet på det höft lik någotmodern jeans, byxorna och skörten. Den huvudsaklig hänvisningen punkt förall måtten är botten egg om waistband, såden er av avgörande betydelse så pass den er avpassad till anfall denmidja. För personen med en full eller waistless siffra, bälten sättavilja bara bli befästa om den waistband är mindre än denomkrets om höft. Mättning M skulle bli brukat till åavgöra den här, och den grad av obehag så pass resultaten. Allmåtten må vara bort tog närmast huden.

 

beskrivning

tummen

Cms

N/ En

en

Midja normal

en=

en=

 

B

Midja kontrollerat ( ta en djup pust och rycka inne till göra den så liten så möjlig)

B=

B=

 

M

Midja mättning användande en tum vid bälte.

M=

M=

 

N

Höft omkrets

N=

N=

 

engelsk mynt

Kropp höjd.

engelsk mynt=

engelsk mynt=

 

  1. Rätta bälten till minst omkrets till vilken du känna du kunde bruk den och märke den position Inte var fresta till sätta till rätta för en trevlig bekväm anfall, sikte en åtsittande hellre än en lös anfall. Flytta bälten, lägga ner den ute plan och mått från slut till hänvisningen märke till avgöra den längd.Den waistband vilja vara gjord till den här mättning. EN och B de/vi/du/ni är använd till skaffa en relativ check.
JAG attester så passde här måtten korrigerar. Undertecknat _____________________________


beordraFORM 2001 ( lämna ut)


QTY

koden

produkt Beskrivning

pris

SUB Räkna samman

WB/100 

midja Bälte 

110£ 

110£ 

TB/100 

lår Band 

180£ 

290£ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUB Räkna samman=

 

 

Vagn=

 

 

Räkna samman=

 

 

Sätta in=

 

 

Bageri=

 

 

I TILLÄGG BEORDRA Informationen

NP/100 Standaren plugg mått 1" diametern, längd 4.5" (25.4 x 114.3 mm). Om den här er tillräcklig till deras behoven gå in STD på detordning blanketten. Annan storlek plugg kanna vara gjord till ordna: vår maximummaskin konstruktör gränsen de/vi/du/ni är 2.5" diametern (63.5mm), längd 10" (254mm). Ange storleken du behöva på det ordning blanketten. För plugg över 1.5" (38.1mm) diametern och 6" i (152.4mm) längd,behaga tillägga £5.00.

D- Ringningarna Behaga ange lokaliseringarna av extra ringningarna. (behag anteckning, framsidancentrum midja band läge ärinte passande för en ring)

LårBand Den grad av återhållande pålägg vid lår band är diktera till en stor utsträckning vid holdingen de ockupera och golfbanan emellandem Den sänka holdingen den mer begränsningen de bli. Påkvinno- bältena den er bättre till har permanent golfbanan emellan den band. För mest avsikterna en 3" kopplingen är tillräcklig och helt praktisk. EN skild från kedja ögla och låsa är tillgänglig om föredrog. Behagaange på ordning form ENGELSK MYNT för permanent kopplingen och distans emellanband, eller CL för kedja ögla.

MättandeInstruktionerna
med det bältestilla i position runt omkring den midja, anfall en annan bälte eller likrunt omkring en om lår på den önskat position (6" över denknä är en typisk välja, sänka än den här er inte mycket praktisk).
mått fråndenbotten egg om midja bälte på siden, ned över denhöft tilltopp eggom lår bälte hållande banden ikomma i kontakt med till följa efter det höft profil. Märke den lår bälte framför duflytta den, lägga ner den ute plan och mått från slut till hänvisningenmärke till avgöra omkretsen. Upprepa den här procedur med detannan lår i tillfället där er någon betydande skillnad.

 

Tummen

Cms

Rätt Lår Omkrets

 

 

Lämna Lår Omkrets

 

 

Ta parti mot någon Kedja Längd