PRIVÉ EN VERTROUWELIJK
MB/100 DE GRAFIEK VAN DE METING
De Datum van de klant ____________________ _________
Belangrijk is het essentieel dat de metingen u registreert zo nauwkeurig mogelijk zijn. Een hoge graad van zorg en aandacht moet aan deze taak worden gegeven. Neem overvloed van tijd, herhalend de metingsprocedure tot u zeker bent u verenigbare en nauwkeurige waarden registreert. Dit gamma van riemreeksen is van een vastgenagelde bouw en is niet regelbaar. Terwijl de kleine fouten niet moeilijk zijn te verbeteren, zullen belangrijke degenen onveranderlijk hogere kosten oplopen. Een gewone stof of een plastic meetlint van het type dat voor kleermakerij wordt gebruikt zijn best voor het nemen van de metingen. U zou naar strak eerder dan een losse pasvorm moeten streven, aangezien de ervaring toont een strakke pasvorm veel comfortabeler is dan losse, die doeltreffendheid kan ook degraderen.
Het onderwerp zou recht met hun voeten ongeveer vierentwintig duim (600 mm) en handen zich moeten afzijdig houden die op rug van hun hoofd worden geplaatst terwijl alle metingen worden genomen. Deze reeksen van Riem worden ontworpen om in taille te passen en kunnen niet op de heupen zoals sommige modieuze jeans, broeken en rokken worden gedragen. Het belangrijkste verwijzingspunt voor alle metingen is de onderste rand van de broeksband, zodat is het van essentieel belang dat het wordt gemeten om de taille te passen. Voor de persoon met een vollediger of waistless cijfer, zal de reeks van de Riem slechts veilig zijn als de broeksband kleiner is dan de omtrek van de heupen. De meting M zou moeten worden gebruikt om dit, en de graad van ongemak te bepalen die voortvloeit. Alle metingen moeten naast de huid worden genomen.

 

Beschrijving

Duim

Cms

N/A

A

Normale taille

A=

A=

 

B

Gecontroleerde taille (neem een diepe adem en een trekkracht binnen om het zo klein mogelijk te maken)

B=

B=

 

C

De lengte van de penis bij volledige bouw

C=

C=

 

D

De volledig ontspannen lengte van de penis

D=

D=

 

E

De omtrek van de penis bij volledige bouw (medio punt)

E=

E=

 

F

De volledig ontspannen omtrek van de penis (medio punt)

F=

F=

 

G

Taille aan basis van penis (bovenkant van)

G=

G=

 

I

De voorzijde van de taille tussen benen aan anussen

I=

I=

 

J

De voorzijde van de taille tussen benen en over billen aan achtertaille

J=

J=

 

K

De voorzijde van de taille tussen benen en tussen billen aan achtertaille

K=

K=

 

L

Het achtergedeelte van de taille tussen billen aan anussen

L=

L=

 

M

De meting die van de taille één duim brede riem gebruikt.

M=

M=

 

N

De omtrek van heupen

N=

N=

 

P

De hoogte van het lichaam.

P=

P=

 

  1. Maak rond de taille een één duim (25mm) brede riem, van de onderste rand van de riem vast op voorcentrum; meet neer tot de bovenkant van de basis van de penis.
  1. Van het zelfde punt, maatregel neer tussen de benen aan de anussen; neem niet de band over de penis maar aan één kant van het die zo rechtstreeks mogelijk houdt. Dit is een zeer belangrijke meting omwille van de nauwkeurigheid het de moeite waard is meerdere keren herhalend. Het onderwerp zou een rechte positie tijdens deze procedure moeten handhaven. (buig niet over).
  1. Met de riem nog in positie, vind de centrumrug van de taille en merk het. Maak tot een teken drie duim rechts van het en verdere drie duim links van het. Door van het centrum te meten vindt het achterteken het voorcentrum van de taille en merkt het. Op het voorcentrum, maatregel van de onderste rand van de riem neer tussen de benen en omhoog over de billen aan het rechtse teken bij de achtertaille; onderste rand. Herhaal deze procedure aan het linkerteken, zou deze meting het zelfde moeten zijn en dient als dubbele controle. Probeer om de bandverblijven ervoor te zorgen vlak en in contact al manier, meet niet opnieuw over de penis maar aan één van beide kant die de band houdt zo rechtstreeks mogelijk. Oefen zorg met deze metingen uit.
  1. Met riem nog op zijn plaats, meet van de onderste rand voorcentrum aan onderste rand achtercentrum. Zorg omhoog de bandpasvormen behaaglijk tussen de billen, niet opnieuw over de penis maar aan één kant ervoor.
  1. Maatregel van het onderste randcentrum terug neer aan de anussen, die de band houden een behaaglijke pasvorm tussen de billen.
  1. Pas de riem aan de kleinste omtrek aan waarbij u vindt u het kon dragen en de positie merken. Niet worden verleid om voor een aardige comfortabele pasvorm te regelen, naar strak eerder dan een losse pasvorm streven. Verwijder de riem, presenteer het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken om de lengte te bepalen. De broeksband zal aan deze meting worden gemaakt. A en B worden gebruikt om een vergelijkende controle te verstrekken.
 
Ik verklaar dat deze metingen correct zijn. Ondertekend ___________________________
De VORM 2005 van de ORDE (kwestie)

QTY

CODE

DE BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT

PRIJS

SUB TOTAAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUB TOTAAL =

 

 

VERVOER =

 

 

TOTAAL =

 

 

STORTING =

 

 

SALDO =

 

 

EXTRA HET BESTEL- INFORMATIE

NP/100 de standaardstop meet 1 " diameter, lengte 4.5 " (25.4 x 114.3 mm). Als dit voor uw vereisten adequaat is ga STD op de ordevorm in. Andere groottestoppen kunnen aan orde worden gemaakt: ons maximum dat grenzen machinaal bewerkt is 2.5 " diameter (63.5mm), lengte 10 " (254mm). Wijs op de grootte u op de ordevorm vereist. Voor stoppen meer dan 1.5 " (38.1mm) diameter en 6 " in (152.4mm) lengte, te voegen gelieve £5.00 toe.

De D-VORMIGE RINGEN te wijzen gelieve op de plaatsen van extra ringen. (Gelieve van nota te nemen, is de voor de bandplaats van de centrumtaille niet geschikt voor een ring.)

De dij verbindt de graad van terughoudendheid die door dijbanden wordt opgelegd wordt gedicteerd voor een groot deel door de positie die zij en het verband tussen hen hebben bezet. Lager de positie meer restrictief worden zij. Voor de meeste doeleinden is " aaneenschakeling 3 adequaat en vrij praktisch. Een afzonderlijk kettingslijn en een slot zijn beschikbaar indien aangewezen. Gelieve te wijzen op op ordevorm P voor permanente aaneenschakeling en afstand tussen banden, of cl voor kettingslijn.

HET METEN VAN INSTRUCTIES

Met de riem nog in positie rond de taille, pas een andere riem of gelijkaardige rond één van de dijen bij de gewenste positie (6 " boven de knie zijn een typische keus, lager dan dit is niet zeer praktisch).

Maatregel van de onderste rand van de tailleriem aan de kant, onderaan over de heup aan de hoogste rand van de dijriem die de band in contact houdt om het heupprofiel te volgen. Merk de dijriem alvorens u het verwijdert, het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken presenteert om de omtrek te bepalen. Herhaal deze procedure met de andere dij voor het geval dat er om het even welk significant verschil is.

 

Duim

Cms

De juiste Omtrek van de Dij

 

 

De linker Omtrek van de Dij

 

 

De Lengte van de Zijketen

 

 DE INSTRUCTIES VAN DE MONTAGE VOOR DE REEKS VAN DE RIEM VAN HET TYPE MB/100


Belangrijke Nota. wegens het type van riem en het feit dat het niet door Tollyboy Products is gepast, is het niet mogelijk om anatomisch correct aan de dragers pre-vorm te verstrekken. Nochtans wordt het staal aangemaakt om het gemakkelijk te maken manipuleren door hand om een montagevorm uit te voeren. Het staal blijft dat zonder verlies van veiligheid wordt verhard.


Het sluitensysteem dat van de riemreeksen is wordt voorzien uniek aan producten Tollyboy, biedt het een zeer hoge veiligheid aan maar is eenvoudig in concept. U zult het makkelijk te gebruiken vinden zodra u met het systeem vertrouwd wordt. De eerste taak is de broeksband te openen; de procedure voor dit is als volgt.

Ga de sleutel in het slot en de draai tegen de wijzers van de klok in in terwijl binnenwaarts het handhaven van een lichte druk. Blijf de sleutel draaien en u zult opmerken dat het slot het openbaren van twee spelden van de anti-draaigids losschroeft. Losschroef het slot tot het volledig losmaakt, ongeveer 5 tot 7 draaien zal worden vereist. Zorg u het slot op de laatste twee draaien wanneer bijna duidelijk van de gidsspelden parallel houdt, ervoor en vermijd de tendens voor het dwars-ingepast worden.

De drager zou naakt moeten zijn om montage te vergemakkelijken, wordt de riem ontworpen om naast de huid te passen en geen poging zou moeten worden gemaakt om het onder kledingstukken over te dragen. Spring open de broeksband enkel voldoende op om het uit te glijden op de taille en het te centraliseren zodat de wacht onderaan de rug en centraal tussen de benen hangt. Sluit de broeksband door in dienst te nemen het sluit spon en gidsspelden; het zal gemakkelijker zijn om dit te doen als de drager zijn handen boven zijn hoofd uitrekt in een poging om de taille tot minimum te verminderen. De tailleband zou een behaaglijke pasvorm op de taille rond moeten zijn en in contact al manier zijn. Dit is waar een graad van het een nieuwe vorm geven kan worden vereist maar in elk geval zult u vinden dat het de vorm van de taille na een redelijke periode van slijtage zal veronderstellen.

U bent nu bereid om de penisschede te passen en de volgende procedure wordt geadviseerd.

De nota het is zeer belangrijk dat de penis die naar beneden door deze procedure wordt gericht wordt gehouden. Het nalaten dit te doen kan in het verstevigen of volledige bouw resulteren en u zult het onmogelijk vinden om de schede te passen.

De montage wordt gemaakt gemakkelijker als u de binnenmuur van de schede smeert; de baby olie is met deze bedoeling ideaal omdat de huid het absorbeert die na een korte periode de muur van de droge schede verlaat. De schede is bedoeld om de penis te grijpen wanneer het wordt ontspannen en de schedegrootte wordt berekend om een behaaglijke pasvorm te verzekeren. De smering wordt slechts gebruikt om het montageproces en om geen andere reden te helpen. Worden verleid om geen vaseline te gebruiken of zijn derivaten, neigen zij om de kleefstof te verzwakken die wordt gebruikt om het Silicone te plakken dat aan de wacht scherpt. Met de naar beneden gerichte schede, ga het uiteinde van de penis in de bovenkant in en duw door het zodat het mogelijk is om het uiteinde te grijpen en de schede omhoog te glijden tot het omhoog tegen de basis van de penis hard is.

U kunt vinden één of andere moeilijkheid aanvankelijk met dit proces en u zult zonder twijfel een techniek van uw ontwikkelen. Één methode die met volledig succes kan worden aangepast is een soortlengte van verband te verpakken rond de penis, het losse eind te voeden door de schede en de penis door te trekken. Een andere methode is tubulair elastisch verband te gebruiken. Herinner me om de penis die naar beneden door deze procedure wordt gericht te houden bouw te verhinderen. Met de schede gepaste greep het op positie zodat het niet kan wegglijden. Breng de wacht tussen de benen ter sprake en neem de schedespon in de sleutelgatgroef in dienst, hef de hogere wacht op zodat de de spon en de gidsspelden van het schedesluiten in één van de reeksen gaten in de wacht kunnen zijn ingegaan, (gebruiken midden om te beginnen met). Zorg ervoor terwijl u dit doet dat de schede in positie wordt gehouden; manipuleer de wacht eerder dan de schede. Breng de bovenkant van de wacht tot de tailleriem en neem het hoogste eind met de van de sluitenspon en gids spelden in dienst. Zorg ervoor dat de de verbinding en wacht van tailleriemen en niet op de ingepaste sectie vóór het passen van het slot behoorlijk gezet zijn. Een woord van waarschuwing, maakt geen poging om de verbinding samen te dwingen door de sloten te gebruiken schroevend actie. Als u moeilijkheid in het krijgen van de tailleband hebt en correct aan zetel bewaakt, kunt u vinden dat als de drager vlakte onder de huidige omstandigheden op zijn rug legt het het probleem zal verminderen. Deze positie staat de lichaamsmassa toe om terug in de broeksband te regelen verlichtend om het even welke druk bij de verbinding. Wanneer u wordt tevredengesteld dat de verbinding correct wordt gericht en zette bent u toen bereid om het slot te passen.

U zult dat het slot een kleine rode en zilveren Ton de buitenrand heeft opmerken, is het belangrijk dat het slot altijd met dit T bij de bovenkant wordt gepast. Bepaal de plaats van het slot op zijn gidsspelden en met opgenomen zeer belangrijk handhaaf met de wijzers van de klok mee binnenwaarts lichte druk, draai de sleutel en neem de ingepaste spon in dienst. Zorg ervoor dat het slot parallel is en geen dwars ingepast wordt, zou het gemakkelijk moeten draaien, als er om het even welke significante weerstand dwingt het niet maar opnieuw begint is. Blijf de sleutel draaien die met de wijzers van de klok mee binnenkomende druk handhaaft tot het slot volledig naar huis wordt geschroeft, zal dit tussen 5 tot 7 draaien variëren. Verwijder de sleutel zodra het slot genoeg vast wordt. Haal niet over aan het is niet noodzakelijk en verbetert niet de veiligheid.

U zou penisschede het plaatsen nu moeten controleren, zou dit hoog genoeg moeten worden geplaatst om de penis worden bevrijd te verhinderen maar niet hoog dat het verwonding aan de basis van de penis zou veroorzaken. Het correcte plaatsen kan slechts door vallen en opstaan worden gevonden, en u zou de basis van de penis na de eerste 10 uren van aanvankelijke slijtage moeten onderzoeken. Wat kneuzen is aanvaardbaar maar de huid zou niet moeten worden gebroken.

Wanneer u met de plaatsende pasvorm het slot gebruikend de zelfde procedure zoals de tailleriem wordt tevredengesteld. De drager zou een neiging over houding nu moeten goedkeuren, zodat u kunt controleren van het achtergedeelte dat het hoofd van de penis door de schede is en beveiligt.

De ervaring heeft dat behoorlijk gepaste MB/100, permanent zonder enige nadelige gevolgen kan worden gedragen aangetoond, wat kan het kneuzen tijdens de aanvankelijke periode van slijtage voorkomen maar dit zal spoedig overgaan. Het gebruik van talkpoeder wordt geadviseerd. De drager zal waarschijnlijk van alle soorten problemen klagen, maar enige geldige is als de huid gebroken is en dit moet ernstig worden behandeld. De zeer belangrijk-houder zou MB/100 met correct eens gepast vertrouwen moeten kunnen op zijn plaats verlaten.

MB/100 zal aan geen kwaad indien ondergedompeld in water komen, maar zult u vinden in de praktijk dat een douche geschikter is dan een bad. Een afneembaar douche-hoofd is ideaal voor het uitwassen van het bodemeind van de wacht terwijl het in positie wordt gesloten en de behoefte ontkent om het vrij te geven. Urination zou geen problemen behalve de behoefte moeten geven om wat zuivering te doen; de drager zal natuurlijk als een wijfje moeten zitten. Het is belangrijk om om het even welk residu van urine van de kettingen schoon te maken, is het wassen goede praktijk. De handeling van defecatie wordt gemaakt gemakkelijker door de kettingen apart te trekken en de D-vormige ring neer te klappen om goede ontruiming aan de anussen te geven.

De nota voor de riem om volledig efficiënt te zijn het is belangrijk dat de schede een goed geschikt op de penis is wanneer het wordt ontspannen. U zou het moeten kunnen duwen door, maar moet eerder het met de hulp van smering door trekken. U kunt vinden dat na een tijd de behoefte om de schede voor één van een kleinere diameter te ruilen, wij op een uitwisselingsbasis aan een verminderde prijs kunnen leveren op voorwaarde dat het in goede voorwaarde is. Gebruik metaal geen poetsmiddel op de oppervlakten, volstaan de zeep en het water vrij.


Nota 1 wordt Radiale sloten ontworpen om droog in werking te stellen, smeert niet met olie.


Nota 2 Het scherpen op de broeksband is niet op zijn plaats gelijmd. Dit moet het gemakkelijker maken om het voor was te verwijderen aangezien de broeksband het meeste zweet verzamelt en dit schijnt om zijn weg in de gebruikte lijm te vinden. Het scherpen kan enkel van gewassen en terug geknipt worden gepeld.