PRIVEN VERTROUWELIJK
FB/100-FB/200-FGA/200 DE GRAFIEK VAN DE METING
De Datum van de klant ___________________ _________
Belangrijk is het essentieel dat de metingen u registreert zo nauwkeurig mogelijk zijn. Een hoge graad van zorg en aandacht moet aan deze taak worden gegeven. Neem overvloed van tijd, herhalend de metingsprocedure tot u zeker bent u verenigbare en nauwkeurige waarden registreert. Dit gamma van riemreeksen is van een vastgenagelde bouw en is niet regelbaar. Terwijl de kleine fouten niet moeilijk zijn te verbeteren, zullen belangrijke degenen onveranderlijk hogere kosten oplopen. Een gewone stof of een plastic meetlint van het type dat voor kleermakerij wordt gebruikt zijn best voor het nemen van de metingen. U zou naar strak eerder dan een losse pasvorm moeten streven, aangezien de ervaring toont een strakke pasvorm veel comfortabeler is dan losse, die doeltreffendheid kan ook degraderen.
Het onderwerp zou recht met hun voeten ongeveer vierentwintig duim (600 mm) en handen zich moeten afzijdig houden die op rug van hun hoofd worden geplaatst terwijl alle metingen worden genomen. Deze reeksen van Riem worden ontworpen om in taille te passen en kunnen niet op de heupen zoals sommige modieuze jeans, broeken en rokken worden gedragen. Het belangrijkste verwijzingspunt voor alle metingen is de onderste rand van de broeksband, zodat is het van essentieel belang dat het wordt gemeten om de taille te passen. Voor de persoon met een vollediger of waistless cijfer, zal de reeks van de Riem slechts veilig zijn als de broeksband kleiner is dan de omtrek van de heupen. De meting M zou moeten worden gebruikt om dit, en de graad van ongemak te bepalen die voortvloeit. Alle metingen moeten naast de huid worden genomen.

Beschrijving

Duim

Cms

N/A

A

Normale taille

A=

A=

B

Gecontroleerde taille (neem een diepe adem en een trekkracht binnen om het zo klein mogelijk te maken)

B=

B=

C

Voor taille neer tussen de benen aan het begin van de schaamlippenlippen

C=

C=

D

Voor taille neer tussen de benen aan het eind van de schaamlippenlippen

D=

D=

I

De voorzijde van de taille tussen benen aan anussen

I=

I=

J

De voorzijde van de taille tussen benen en billen aan achtertaille

J=

J=

K

De voorzijde van de taille tussen benen en over billen aan achtertaille

K=

K=

L

Het achtergedeelte van de taille tussen billen aan anussen

L=

L=

M

De meting die van de taille ????n duim brede riem gebruikt.

M=

M=

N

De omtrek van heupen

N=

N=

P

De hoogte van het lichaam.

P=

P=

  1. Maak een ????n-duim brede riem rond de taille, en van de onderste rand van de riem vast op voorcentrum, maatregel neer aan het begin van de schaamlippenlippen.
  1. Van de onderste rand van de riem op voorcentrum, maatregel neer aan het eind van de schaamlippenlippen.
  1. Van het zelfde punt, maatregel neer tussen de benen aan de anussen, die zo rechtstreeks mogelijk houden. Dit is een zeer belangrijke meting omwille van de nauwkeurigheid het de moeite waard is meerdere keren herhalend. Het onderwerp moet een rechte positie tijdens deze procedure handhaven.
  1. Met de riem nog in positie, vind de centrumrug van de taille en merk het. Maak twee verdere tekens; ????n 3 duim rechts van het centrum, en nog eens 3 duim aan de linkerzijde. Door van het centrum te meten vindt het achterteken het voorcentrum van de taille en merkt het. Op het voorcentrum, maatregel van de onderste rand van de riem neer tussen de benen en omhoog over de billen aan het rechtse teken bij de achtertaille, onderste rand. Herhaal deze procedure aan het linkerteken. Deze tweede meting zou het zelfde moeten zijn en dient als dubbele controle. Zorg vlak de het meten bandverblijven ervoor en behaaglijk tegen de huid al manier, die de directste route neemt mogelijke. Oefen zorg met deze metingen uit.
  1. Met de riem nog op zijn plaats, meet van de onderste rand voorcentrum aan het onderste rand achtercentrum. Zorg omhoog de bandpasvormen behaaglijk tussen de billen ervoor.
  1. Van de onderste rand van de de taillemaatregel van het riem achtercentrum neer tussen de billen aan de anussen.
  1. Pas de riem aan de kleinste omtrek aan waarbij u vindt u het kon dragen en de positie merken. Niet worden verleid om voor een aardige comfortabele pasvorm te regelen, naar strak eerder dan een losse pasvorm streven. Verwijder de riem, presenteer het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken om de lengte te bepalen. De broeksband zal aan deze meting worden gemaakt. A en B worden gebruikt om een vergelijkende controle te verstrekken.
Ik verklaar dat deze metingen correct zijn. Ondertekend ___________________________
De VORM 2001 van de ORDE (kwestie)

QTY

CODE

DE BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT

PRIJS

SUB TOTAAL

SUB TOTAAL =

VERVOER =

TOTAAL =

STORTING =

SALDO =

EXTRA HET BESTEL- INFORMATIE

NP/100 de standaardstop meet 1 " diameter, lengte 4.5 " (25.4 x 114.3 mm). Als dit voor uw vereisten adequaat is ga STD op de ordevorm in. Andere groottestoppen kunnen aan orde worden gemaakt: ons maximum dat grenzen machinaal bewerkt is 2.5 " diameter (63.5mm), lengte 10 " (254mm). Wijs op de grootte u op de ordevorm vereist. Voor stoppen meer dan 1.5 " (38.1mm) diameter en 6 " in (152.4mm) lengte, te voegen gelieve ??5.00 toe.

NPS/100 de standaardschildstop meet 1.25 " diameter, lengte 5.4 " (31.75 x 139.7mm). Als dit voor uw vereisten adequaat is ga STD op de ordevorm in. Andere groottestoppen kunnen aan orde worden gemaakt: ons maximum dat grenzen machinaal bewerkt is 2.5 " diameters (63.5mm, lengte 10 " (254mm). Wijs op de grootte u op de ordevorm vereist. Voor stoppen meer dan " (38.1mm) diameter 1.5 en " (152.4mm) lengte 6, te voegen gelieve ??5.00 toe.

De D-VORMIGE RINGEN te wijzen gelieve op de plaatsen van extra ringen. (Gelieve van nota te nemen, is de voor de bandplaats van de centrumtaille niet geschikt voor een ring.)

De dij verbindt de graad van terughoudendheid die door dijbanden wordt opgelegd wordt gedicteerd voor een groot deel door de positie die zij en het verband tussen hen hebben bezet. Lager de positie meer restrictief worden zij. Op vrouwelijke riemen is het beter om permanent verband tussen de banden te hebben. Voor de meeste doeleinden is " aaneenschakeling 3 adequaat en vrij praktisch. Een afzonderlijk kettingslijn en een slot zijn beschikbaar indien aangewezen. Gelieve te wijzen op op ordevorm P voor permanente aaneenschakeling en afstand tussen banden, of cl voor kettingslijn.

HET METEN VAN INSTRUCTIES

Met de riem nog in positie rond de taille, pas een andere riem of gelijkaardige rond ????n van de dijen bij de gewenste positie (6 " boven de knie zijn een typische keus, lager dan dit is niet zeer praktisch).

Maatregel van de onderste rand van de tailleriem aan de kant, onderaan over de heup aan de hoogste rand van de dijriem die de band in contact houdt om het heupprofiel te volgen. Merk de dijriem alvorens u het verwijdert, het vlak en maatregel van het eind aan het verwijzingsteken presenteert om de omtrek te bepalen. Herhaal deze procedure met de andere dij voor het geval dat er om het even welk significant verschil is.

Duim

Cms

De juiste Omtrek van de Dij

De linker Omtrek van de Dij

De Lengte van de ZijketenDE INSTRUCTIES VAN DE MONTAGE VOOR DE REEKS VAN DE RIEM VAN HET TYPE FB/100


Belangrijke Nota. wegens het type van riem en het feit dat het niet door Tollyboy Products is gepast, is het niet mogelijk om anatomisch correct aan de dragers pre-vorm te verstrekken. Nochtans wordt het staal aangemaakt om het gemakkelijk te maken manipuleren door hand om een montagevorm uit te voeren. Het staal blijft dat zonder verlies van veiligheid wordt verhard.


Het sluitensysteem dat van de riemreeksen is wordt voorzien uniek aan producten Tollyboy, biedt het zeer hoge veiligheid aan maar is eenvoudig in concept. U zult het makkelijk te gebruiken vinden zodra u met het systeem vertrouwd wordt. De eerste taak is de broeksband te openen; de procedure voor dit is als volgt.

Ga de aangewezen sleutel in het slot en de draai tegen de wijzers van de klok in in terwijl binnenwaarts het handhaven van een lichte druk. Blijf de sleutel draaien en u zult opmerken dat het slot het openbaren van twee spelden van de anti-draaigids losschroeft. Losschroef het slot tot het volledig losmaakt, ongeveer 5 tot 7 draaien zal worden vereist. Zorg u het slot op de laatste twee draaien wanneer bijna duidelijk van de gidsspelden parallel houdt, ervoor en vermijd de tendens voor het die dwars-ingepast wordt.

De drager zou naakt moeten zijn om montage te vergemakkelijken, wordt de riem ontworpen om naast de huid te passen en geen poging zou moeten worden gemaakt om het onder kledingstukken over te dragen. Spring open de broeksband enkel voldoende op om het uit te glijden op de taille en het te centraliseren zodat de wacht onderaan de rug en centraal tussen de benen hangt. Sluit de broeksband door in dienst te nemen het sluit spon en gidsspelden; het zal gemakkelijker zijn om dit te doen als de drager haar handen boven haar hoofd uitrekt in een poging om de taille tot minimum te verminderen. De tailleband zou een behaaglijke pasvorm op de taille moeten zijn en in contact al manierronde zijn. Dit is waar een graad van het een nieuwe vorm geven kan worden vergoed maar in elk geval zult u vinden dat het de vorm van de taille na een redelijke periode van slijtage zal veronderstellen. Zorg ervoor de drager met haar benen goed afzijdig wordt gehouden, de wacht omhoog tussen de benen slingert en het hoogste eind met de van de sluitenspon en gids spelden in dienst neemt. Een woord van waarschuwing, maakt geen poging om de verbinding samen te dwingen door de sloten te gebruiken schroevend actie. Als u om het even welke moeilijkheid in het krijgen van de tailleband hebt en correct aan zetel bewaakt, kunt u vinden dat als de drager vlakte op achter haar onder de huidige omstandigheden legt het het probleem zal verminderen. Deze positie staat de lichaamsmassa toe om terug in de broeksband te regelen verlichtend om het even welke druk bij de verbinding. Wanneer u wordt tevredengesteld dat de verbinding correct wordt gericht en zette bent u toen bereid om het slot te passen. U zult dat het slot klein T op de buitenrand heeft opmerken, is het belangrijk dat het slot altijd met deze vlakte bij de bovenkant wordt gepast. Bepaal de plaats van het slot op het is gidsspelden en met opgenomen zeer belangrijk handhaaf met de wijzers van de klok mee binnenwaarts lichte druk, draai de sleutel en neem de ingepaste spon in dienst. Zorg ervoor dat het slot parallel is en geen dwars ingepast wordt, zou het gemakkelijk moeten draaien, als er om het even welke significante weerstand dwingt het niet maar opnieuw begint is. Blijf de sleutel draaien die met de wijzers van de klok mee binnenkomende druk handhaaft tot het slot volledig naar huis wordt geschroeft, zal dit tussen 5 tot 7 draaien vari??ren. Verwijder de sleutel zodra het slot niet over aanhaalt het is niet noodzakelijk en verbetert niet de veiligheid vast genoeg wordt. Controleer dat de wacht behaaglijke geschikt en correct gezet is, is het onder de huidige omstandigheden dat de behoefte om te vormen duidelijk zal zijn om dit te bereiken. Wanneer correct gepast zullen de schaamlippenlippen worden gedwongen om door de vaginale groef uit te puilen en altijd zullen ontworpen worden door het geen kwestie welke positie wordt goedgekeurd.

De ervaring heeft dat FB/100 zonder enige nadelige gevolgen kan worden gedragen aangetoond, wat kan het kneuzen tijdens de aanvankelijke periode van slijtage voorkomen maar dit zal spoedig overgaan. Het gebruik van talkpoeder wordt geadviseerd. De drager zal waarschijnlijk van alle soorten problemen klagen, maar enige geldige is als de huid gebroken is en dit moet ernstig worden behandeld. De zeer belangrijk-houder zou FB/100 met correct eens gepast vertrouwen moeten kunnen op zijn plaats verlaten.

FB/100 zal aan geen kwaad indien ondergedompeld in water komen, maar zult u vinden in de praktijk dat een douche geschikter is dan een bad. Een afneembaar douche-hoofd is ideaal voor het uitwassen van de wacht terwijl het in positie wordt gesloten en de behoefte ontkent om het vrij te geven.

Worden de Radiale sloten van de nota ontworpen om droog in werking te stellen, smeren niet met olie.